Agencije

ClickAttack - Vaš savršeni partner za mobilne kampanje!

Nema potrebe da navodimo statistike i podatke o važnosti prisustva brenda i  oglašavanja na mobilnim uređajima. Dio ste svijeta marketinga i svjesni ste o kojim se brojkama priča u mobilnom svijetu proteklih nekoliko godina, a predviđa se da će mobilno oglašavanje nastaviti da obara vlastite rekorde.

Preostaje samo pitati vas slijedeće: Jeste li pronašli pouzdanog partnera za realizaciju mobilnih kampanja? Ako niste i tražite nekoga ko će prilagoditi vašu postojeću ili sa vama osmisliti potpuno novu mobilnu kampanju, obratite se nama.

Iskustvo stečeno uspješnim realizovanjem brojnih mobilnih oglašavačkih kampanja u saradnji sa preko 50 agencija dovoljan je razlog da nam date priliku. Nećemo vas iznevjeriti.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • dosjeg velikog broja korisnika
  • lokalna podrška u 7 zemalja regiona
  • isporuka kompletnog rješenja
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagođavanje vašim potrebama i potrebama vaših klijenata
  • izrada dediciranih kreativa

ic_narrowly@2x

Uža specijalnost. Tržište mobilnog oglašavanja u regiji još uvijek nije spremno za sve izazove sa kojima se suočava, i mali je broj agencija koje su potpuno posvećene tom poslu. U ClickAttacku se bavimo  isključivo mobilnim svijetom.

ic_full_support@2x

Full support. Nedostaje vam ideja koje ćete prezentovati klijentu? Tu smo da to odradimo zajedno. Vaš nedostatak iskustva u mobilnom oglašavanju za nas je izazov da vam pružimo podršku i znanje za uspješnu realizaciju mobilnih kampanja.

ic_precise_targeting@2x

Napredni targeting. Kombinacijom alata, podataka i naše marketinške čarolije dođite do korisnika koje vaš klijent želi. Targetujte ih prema polu, vremenu ili mjestu, njihovim interesima, geografskoj lokaciji, ili ipak brendu i operativnom sistemu njihovog smartphonea.

ic_creative@2x

Kreativnost i inovativnost. Pratimo puls svjetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa kojima želimo podstaći interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll kao i različiti formati banera u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) tu su da zaintrigiraju korisnike.

ic_optimization@2x

Optimizacija. Naš će tim optimizovati vašu kampanju za sve odabrane kanale kako bi se postigla maksimalna efektivnost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

Postanimo partneri

Jer dobri partneri za agenciju znače uštedu vremena i novca, ali i živaca!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više