O partnerima

Ovdje ste jer razmatrate mogućnost saradnje sa ClickAttackom. Hvala Vam što ste nas uzeli u obzir i dobrodošli.

Želite nas nešto pitati? Na sve Vaše upite odgovara lično neko iz našeg tima, a ne kompjuterski robot koji će Vam dati uopsten odgovor. Svaki je naš partner različit, i svakome pristupamo individualno. U radu sa partnerima smo kreativni, fleksibilni i strpljivi. Cilj nam je sa Vama ostvariti dugoročnu saradnju zasnovanu na zadovoljstvu, uspjehu i kvalitetnoj komunikaciji svih želja i očekivanja.

Nismo jedni od onih koji će Vas zavesti, pa nestati. Sa vama smo od početnih pregovora, preko kreiranja za Vas optimalne kampanje pa sve do proslave njenog uspjeha. Napravićemo zajedno odličnu kampanju, a onda ćemo vidjeti šta još možemo unaprijediti slijedećeg puta.

Svjesni smo da 1 negativan osvrt ima jednaku težinu kao 10 pozitivnih. Stoga smo vrlo ponosni da su među našim zadovoljnim klijentima uspješne firme kao što su Podravka, TechnoMarket, Billa, Auro Domus i mnogi drugi.

Ali nikada se nećemo hvaliti samo sa “velikim igračima” – i oni su nekad bili “mali”. Smatramo da je svakom klijentu njegova firma najveća i zato svakome posvećujemo jednaku brigu i pažnju i pružamo vrhunsku uslugu. Jedva čekamo u svoje društvo primiti i Vas!

Postanimo partneri

Od početnih pregovora, preko kreiranja za Vas optimalne kampanje pa sve do proslave njenog uspjeha. Krenimo zajedno u marketinške pobjede.

Kontaktirajte nas!

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više