Kreativne usluge

Kreativna rješenja za vaše oglašivačke izazove

Imate revolucionaran proizvod, tačno znate kome ga želite ponuditi i napokon ste se odlučili na mobilno oglašavanje. Primjećujete li kariku koja nedostaje? Preduslov da bi vaša kampanja ostvarila rezultate je kreativa koja će privuči vašu ciljnu publiku. Za to će se pobrinuti kreativci ClickAttacka.

Osmisliće kreative koje će pričati jezikom koji vaša ciljna publika razumije i zaokupiti njihovu pažnju. Kad smo kod pažnje, jeste li znali da naši oglašavački tekstovi bilježe stopu konverzije od 25,19 % i stopu interakcije od čak 60,95 %?

Od kreativnih začetaka pa sve do rezultata, pratimo vas u stopu. Uvjerite se zašto bilo koji brand koji se namjerava ozbiljno oglašavati treba kreativne usluge:

ic_idea@2xIdeja. Naš tim sačinjavaju kreativci koji vole nove i neobične izazove, a inspiracije imaju za izvoz. Obratite nam se i napravimo zajedno kampanje za pamćenje

ic_concept@2x

Koncept. Znate otprilike šta želite postići, ali ne znate gdje početi? Svaka dobra kampanja počinje stvaranjem kvalitetnog koncepta.

ic_mobile_banners@2x

Baneri isključivo za mobilne uređaje. Ne nudimo vam desktop banere prilagođene za mobilne telefone, već dedicirane banere za mobilne uređaje.

ic_interactive_banners@2x

Interaktivni baneri. Protresi, zagrebi, dotakni – iskoristite prednosti specijalnih efekata HTML5 interaktivnih i rich-media banera i ostalih funkcionalnosti koje jedino mobile omogućuje.

ic_where_to_go@2x

Kuda nakon klika? Mi vodimo računa i o periodu nakon klika korisnika. Nemojte dopustiti da vam neoptimizovana kampanja i nerazrađena ideja odvode potencijalne kupce.

ic_atractive@2x

Atraktivan dizajn. Dizajneri koji su dio našeg kreativnog tima dizajniraće vizuele kojima će privući pažnju korisnika i izazvati pozitivnu reakciju.

ic_technology@2x

Savremena tehnologija. Naše kreative više su od lijepih slika. Uz pomoć napredne tehnologije možemo kampanju vizuelno prilagoditi aktivnostima i reakcijama ciljne publike te je efikasno isporučiti.

Naš kreativni process

img_02-V1.0

Od prijedloga koncepta, preko pripreme dizajna, do kreativnog razvoja i isporuke konačnog rješenja. Naš sposoban tim će izraditi kreativu na koju vaša ciljna publika neće ostati ravnodušna.

Sarađujte s nama

Bilo da vam je potrebna kampanja mobilog oglašavanja ili mobilna aplikacija, ispričajte nam svoju poslovnu priču, nade i aspiracije i dopustite nam da vam pomognemo da ih ostvarite.

Zatražite kreativu

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više