Mediji

Pripremite se za budućnost koja je već počela

Predviđanja su da će u 2017. godini prosječno vrijeme koje će korisnik provoditi koristeći mobilni telefon iznositi 3 sata I 18 minuta. To je 198 minuta otprilike i mogućnosti direktne komunikacije sa korisnicima. Nije li to prilika koju treba iskoristiti? Uzmete li u obzir i činjenicu da više od 50% pregleda nekog portala dolazi upravo sa mobilnog telefona, računica je jasna. Mobilni uređaj je kanal koji će u budućnosti potpuno nadvladati sve ostale kanale.

Prelazak u mobilni svijet vrlo je jednostavan kada znate šta treba da učinite i šta vam je potrebno. Bez obzira jeste li spremno dočekali katapultiranje u mobilni svijet ili vas je uhvatio na prepad, ClickAttack je tu da vam pomogne. Prisutni ste u svijetu medija? Želite da pratite trendove, ali ne znate kako? Ili možda imate mobilno rješenje, ali vam nedostaje monetizacija prostora?  Predlažemo da nastavite čitati.

Više od 100 realizovanih aplikacija i zadovoljnih medija svjedoče da nam možete ukazati povjerenje. U stručnost i kreativnost našeg tima možete se i sami uvjeriti upoznate li se sa našim radovima:  Google Play Store i iTunes.

Zašto odabrati ClickAttack?

ic_mobile_portal@2x

Mobilni portal. U skladu sa vašim idejama, za tren ćete postati online u mobilnom svijetu. Naš kreativni tim će vaš portal prilagoditi mobilnim zahtjevima i u potpunosti ga optimizovati za najbolje korisničko iskustvo.

ic_mobile_portal@2xAplikacija. Popularni  trend na tržištu medija je razvoj mobilnih aplikacija. Naime, udio vremena koje korisnik provede unutar aplikacije čitajući informativne teme čak je 89%! Naš razvojni tim će vam isporučiti aplikaciju vizuelno prilagođenu vašem identitetu sa setom naprednih funkcionalnosti u vrlo kratkom roku.

Već imate sve navedeno, ali samo želite biti dio naše mreže. Provjerite šta imamo za vas u tom slučaju:

ic_integration@2x

Brza integracija. Rješenja koja vam nudimo mogu se brzo prilagoditi vašim specifikacijama pa se isporučuju u kratkom roku. Integracija je brza i jednostavna, ne zahtijeva mukotrpan rad na integraciji kodova, a svu potrebnu podršku ćete dobiti  od naših stručnjaka.

ic_diversity@2x

Raznolikost formata. Integracija u našu mrežu čini vam različite formate oglašavanja dostupnim,  čime postajete zanimljiviji klijentima. Nudimo vam formate poput standardnog, king size ili fullscreen banera koji mogu biti statični i dinamični (html5). Takođe, mogu sadržavati video ili opcije za interakciju sa korisnikom (protresi, zagrebi, dotakni).

ic_attention@2x

Kreativa koja zaokuplja pažnju. Članovi našeg kreativnog tima će dizajnirati medjusklop ili poruku koji će privući pažnju korisnika i izazvati pozitivnu reakciju. Ako već imate ideju koju želite realizovati a ne možete sami, obratite se nama.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • Povećanje broja posjetilaca vašeg portala razvojem aplikacije
  • Mogućnost monetizacije dostupnog traffic-a
  • Dodatna monetizacija kroz realizaciju baner kampanja na vašem portalu
  • Dovođenje novih klijenata

Postanimo partneri

Želite li na vrijeme sačuvati svoje mjesto u katapultu za mobilni svijet, kontaktirajte nas i ubrzo polijećemo!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više