Oglašivači

Vaša ideja, naša realizacija!

Je li i vaša firma u 70% organizacija koje su u svoju marketinšku strategiju uključile i mobilni marketing? Ne? Na pravom ste mjestu. Uz podatak da 80% korisnika interneta posjeduje pametni telefon, za vas je još značajniji podatak da je u toj grupi korisnika zabilježena 64% viša prosječna stopa konverzije nego kod desktop korisnika. Nudimo vam šansu da to iskoristite.

Mogli bi vam dati još par podataka koji svjedoče o važnosti uključivanja vašeg brenda u mobilni svijet, ali vas nećemo zamarati statistikom. Prisustvo u mobilnom svijetu i kampanje kreirane za mobilne uređaje više nisu opcija. Ne zaboravite, vaša ciljna grupa na mobilnom telefonu provodi više od 3 sata svakog dana!

Tržište regiona još nije spremno za sve zahtijeve mobilnog oglašavanja, ali se taj trend mijenja i agencije posvećene isključivo mobilnom oglašavanju imaju veliku ulogu u tom procesu. ClickAttack se bavi isključivo mobile-om, a u naše ime govore brojne uspješno sprovedene kampanje, tim profesionalaca, sveobuhvatno znanje i to što smo uvijek korak ispred drugih.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • dosjeg velikog broja korisnika
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagodjavanje vasim potrebama i potrebama vaših klijenata
  • lokalna podrška u 7 zemalja regiona
  • ciljana isporuka oglasa
  • izrada kreativa i novih formata banera
  • optimizacija kampanja

ic_precise_targeting@2x

Napredni targeting. Kombinacijom alata, podataka i naše marketinške čarolije dođite do korisnika koji su vaša ciljna grupa. Targetujte ih prema polu, vremenu ili mjestu, njihovim interesima, geografskoj lokaciji, ili ipak brendu i operativnom sistemu njihovog smartphonea.

ic_full_support@2x

Full support. Vaš nedostatak znanja i iskustva u mobilnom oglašavanju nama predstavlja obvezu da vam pružimo svu neophodnu podršku i konsultacije, od trenutka kad prvi put stupite u kontakt sa nama pa sve do uspješno sprovedene zajedničke kampanje.

ic_optimization@2x

Optimizacija. Naš tim će optimizovati vašu kampanju za sve odabrane kanale kako bi se postigla maksimalna djelotvornost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

ic_creative@2x

Kreativnost i inovativnost. Pratimo puls svjetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa kojima želimo da podstaknemo interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll kao i različiti formati banera u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) su tu da zaintrigiraju korisnike.

ic_mobile_portal@2x

Svi mediji na dlanu. Kada bi krenuli u realizaciju kampanje samostalno, susreli bi se sa raznim ograničenjima, npr. brojem portala koje možete uključiti unutar ograničenog budžeta. ClickAttack-ov tim vam svojom razgranatom mrežom portala omogućuje zaobilaženje tih ograničenja.

Postanimo partneri

Ako želite da vaša ideja zablista stručnim, kreativnim i mobilnim sjajem kontaktirajte nas! Click Attack tim vas željno iščekuje!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više