Desktop oglašavanje

Neka desktop oglašavanje bude vaš siguran korak u online svijet

Broj korisnika interneta će uskoro  premašiti 3.5 milijardi, dakle 50% populacije! Ako vam to nije dovoljan razlog da svoje marketinške aktivnosti usmjerite online, pogledajte i ovu zapanjujuću statistiku: broj korisnika Facebook-a je porastao na 1.55 milijardi, a Google bilježi 2.9 milijardi pretraživanja svakoga dana. Još uvijek nas niste kontaktirali?

Dok se mobilno oglašavanje pokazalo najboljom opcijom za plasiranje jednostavnih i brzih poruka, i uprkos svim novotarijama koje je oglašavačka industrija osmislila u protekloj deceniji, desktop oglašavanje se uspjelo  održati kao opcija za oglašavanje sa opsježnijim porukama. Tu će i ostati.

Iskustvo velikog broja uspješno sprovedenih kampanja i više od 15 miliona jedinstvenih korisnika u 7 zemalja daju nam znanje i stručnost da sa nama ostvarite zavidne rezultate u okviru definisanog budžeta desktop kampanje!

ic_unique@2x

Unikatnost. Osnovni cilj marketinga je izdvojiti se od konkurencije i biti inovativan! Svaka pojedinačna kampanja novi je izazov da pružimo najbolje od sebe i da idejom budemo potpuno drugačiji od drugih.

ic_diversity@2x

Raznovrsnost formata. Nudimo vam velik izbor formata oglasa, kako bi plasirali svoju poruku u formatu koji najviše odgovara načinu komunikacije sa vašom ciljnom grupom.

ic_precise_targeting@2x

Precizno targetiranje. Naprednom tehnologijom možemo doprijeti do ciljne publike koju želite. Odaberite li da želite da targetovanje vršite prema vremenu i mjestu, geografskoj lokaciji, zanimanju ili uzrastu korisnika, ili ipak nekom drugom parametru.

ic_screen_size@2x

Iskoristite veličinu ekrana. Uz našu pomoć, možete u potpunosti iskoristiti najvažniju prednost desktop oglašavanja – veličinu prostora ispred oka korisnika. Naš  tim kreativaca će vašu marketinšku poruku pretvoriti u fantastičan dizajn namijenjen posebno desktopu.

ic_estore@2x

E-trgovina. U okviru online prodaje, konverzija sa desktopa 2-3 put je veća nego sa pametnih telefona. Naš tim će iskoristi i tu prednost i približiti vaš proizvod ili uslugu kliku korisnika.

ic_technology@2x

Tehnička superiornost. Uz kvalitetan sadržaj potrebna vam je i kvalitetna tehnologija kojom ćete moći ispuniti sve postavljenje zahtjeve. Optimizovati ćemo vašu kampanju kako bi vi maksimalno profitirali.

ic_up_to_date@2x

Budite u toku. Naš ažurni Account Management tim će se pobrinuti da budete u toku u svakom trenutku trajanja kampanje, i da dobijete detaljni izvještaj o postignutim rezultatima.

ic_goals@2x

Ostvarite ciljeve. Naš trud je usmjeren  na pokretanje buzz-a i ostvarivanje što većeg reach-a, čime ćete steći nove korisnike i povećati profit.

Sarađujte s nama

Ne gubite dragocjene online minute. ClickAttack ima sve što vam je potrebno za siguran korak u online svijet na jednom mjestu. Zakoračite sa nama u svijet marketinga koji djeluje.

Zatraži kampanju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više