Mobilno oglašavanje

Sa mobilnim oglašavanjem reklama stiže u prave ruke

Jeste li znali da 80% korisnika interneta koristi pametne telephone? O potencijalu mobilnog oglašavanja glasno se govori proteklih nekoliko godina, i sve više oglašivača uviđa važnost mobilnog kao primarnog kanala oglašavanja.

Naročito danas, kad marketinške poruke napadaju korisnike iz svih medija istovremeno, jedini način za ostvariti rezultate je ponuditi im ono što ih zaista zanima.

Upravo to je prednost mobilnog oglašavanja. Kroz personalizovanu komunikaciju i napredne algoritme targetovanja kreiraju se ponude za konkretnu ciljnu publiku.

Kao i 300 zadovolnjih klijenata kojima smo isporučili brojne kampanje, i vi možete sa nama optimizovati svoj budžet za oglašavanje uz pomoć mobilnih kreativa i preciznog (re)targetinga i ostvariti vidljive rezultate!

ic_long_range@2xVeliki doseg. Naš opsežan inventar obuhvata više od 15 miliona jedinstvenih posjetilaca u 7 zemalja i preko 200 publishera za vrhunske rezultate oglašavanja.

ic_creative@2xIzrada kreativa. Ne vjerujemo u recikliranje sadržaja. Ako je klijentu potrebno, naš tim kreativaca će se pobrinuti za izradu atraktivnog vizualnog rješenja.

ic_campaign_mng@2xUpravljanje kampanjama. Naša napredna tehnologija iza koje stoje vrhunski stručnjaci će optimizovati svaku kampanju za najbolje rezultate.

ic_advanced_advert@2xNapredno oglašavanje. Ostvarite biznis ciljeve svojih kampanja uz pomoć inteligentnog retargetinga, mobile-first pristupa i opsežnog inventara.

ic_precise_targeting@2xPrecizan targeting. Kombinacijom iskustva, alata i podataka dođite do ciljanih korisnika. Targetujte grupu prema polu, specifičnim interesima, brendu i operativnom sistemu telefona i drugim kriterijumima.

ic_user_in_campaign@2xUključivanje korisnika u vašu kampanju. Uvijek smo u korak sa svjetskim trendovima u oglašavanju, pa tako i sa formatima mobilnih oglasa kojima podstičemo interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Nudimo vam scratch, shake, swipe, scroll… Birajte.

ic_customer_care@2xBriga o klijentu. Naš Account Management postojano prati potrebe klijenata, sa njima direktno komunicira i isporučuje im izvještaj.

ic_mobile_first@2xMi smo mobilefirst platforma za brendove i agencije. Kreiramo kampanje prema navikama i očekivanjima mobilnog korisnika kako bi vaša kampanja bila što više viđena, imala što viši CTR, maksimalan broj preuzimanja i kako bi stekli nove leadove i veći profit.

Sarađujte s nama

Predviđa se da će do 2017. mobilno oglašavanje u potpunosti preteći desktop oglašavanje. Preduhitrite statistiku i postanite dio revolucije mobilnog oglašavanja već danas!

Zatraži kampanju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više