Budite kompzitor, izvođač i dirigent svog b(r)enda: kratki osvrt na DAMconf 2016

DSCF6999

Jesu li se slegli utisci? Nakon rebrandinga, 2 mjeseca organizacije, 752 razmijenjena maila i ukupno 38 pozvanih govornika, u zagrebačkom Hypo Centru se prošli četvrtak održala regionalna konferencija o digitalnom marketingu – DAMconf.

Najveća do sada
Brojni posjetioci (najviše do sada!) imali su priliku da uživaju u skoro 7 h programa koji se istovremeno odražavao u 2 dvorane, plavoj i narandzastoj. Između uzbudljivih prezentacija i panela posjetioci su uživali u poslasticama naših sponzora, obnavljali stara i sticali nova poznanstva. Nije što je konferencija naša, ali na naše izrazito zadovoljstvo atmosfera je bila vrhunska sve vrijeme trajanja programa! Podijelili smo i vrijedne Uber i Kisha nagrade.

U dobrom društvu
Publiku su oduševili govornici koji su pričali o programatskom oglašavanju, digitalizaciji televizije, korisničkom iskustvu, YouTube-u, „zombie“ aplikacijama i o predviđenoj budućnosti oglašavačkih agencija, o nativnom oglašavanju i ponešto o content marketingu. Svoje su razmišljanje posjetioci podijelili na društvenim mrežama:

DSCF6887

DSCF7197

Neki govornici su nam se čak  pridružili treći put za redom, a sudeći po utiscima ovogodišnje konferencije neće nas iznenaditi ako se neće moći oduprijeti našem pozivu i slijedeće!

Od srca hvala
Zahvaljujemo svim našim sponzorima, posebno Njuškalu i 24 sata, kao i našim sponzorima Autocommerce Hrvatska koji je uljepšao ambijent narandzaste sobe prelijepom Alfa Romeo Giuliom kojoj je upućeno mnoštvo nježnih muških pogleda, Dentsu Aegis Network, Podravka, Uber i Web Burza, kao i našim sponzorima koji su nas počastili svojim proizvodima Nescafe, Pauza.hr, Juicy, Cedevita, Kala, Pan, Somersby zatim veliko hvala našim brojnim medijskim pokroviteljima!

Slatko iščekivanje DAM konferencije za ovu godinu je završilo. Sad čekamo advent, pa ljetni godišnji, i već kreću pripreme za sljedeći. Upečatljivih trenutaka prisjetite se u galeriji slika. Hvala svima što ste bili dio DAMconfa 2016. Bez svih vas, to bi bio samo „DAMN, yet another conference“! ?

 

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima svijeta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Bul. Svetog Petra Cetinjskog 56
81000 Podgorica, Crna Gora
Telefon:+38220405885
Email: info.me@clickattack.com

Saznaj više